Fara costuri ascunse

Consultanta gratuita

0745 984 165
viziune infiintari societati

Despre noi

Ce este Infiintari-Societati.Ro?

Infiintari-Societati.Ro isi desfasoara activitatea prin :

DEPARTAMENT INFIINTARI SOCIETATI SI PFA/II- echipa noastra iti ofera servicii complete privind infiintarea de societati comerciale de orice fel si infiintarea de PFA/II –uri pentru  Bucuresti si judetul Ilfov, consultanta pentru incheierea celor mai avantajoase contracte pentru tine, obtinerea autorizatiilor necesare desfasurarii activitatii

DEPARTAMENT INFIINTARI ONG- echipa noastra iti ofera servicii complete privind infiintarea de asociatii si fundatii la instantele din  Bucuresti si judetul Ilfov, consultanta pentru incheierea celor mai avantajoase contracte pentru tine, obtinerea autorizatiilor necesare desfasurarii activitatii

DEPARTAMENT LITIGII IN INSTANTA- oferim servicii de asistenta si reprezentare juridica in fata tuturor instantelor din Romania.

Incercam de la bun inceput sa evaluam riscurile, costurile si beneficiile potentiale rezultate din aducerea unui conflict in fata instantelor de judecata si oferim consultanta necesara pentru a sprijini clientii in luarea celei mai bune si informate decizii.

DEPARTAMENT CONSULTANTA JURIDICA SI FISCALA- Asiguram asistenta juridica si fiscala specializata privind impozitele si taxele aplicabile societatilor comerciale in intreaga lor activitate, incepand de la infiintare pana la incetare, fie prin divizare, absorbire, dizolvare, lichidare.  

Grupul de avocati in domeniul fiscal din cadrul biroului nostru poate oferi orice tip de servicii de consultanta fiscala pentru firma dumneavoastra, acoperind toate categoriile de cereri tipice pentru aceasta arie de activitate.

Avocatii nostri au experienta necesara pentru a verifica clauzele contractelor civile si comerciale, dar si pentru a va asista in timpul negocierilor, medierea fiind un nou instrument juridic folosit de marile companii ale lumii si din tara. De asemenea, va punem la dispozitie o echipa responsabila cu solutionarea litigiilor, indiferent de natura acestora. In plus, expertii nostri pot rezolva diverse probleme legate de planificare si reglementare, faliment, insolventa, probleme de dreptul mediului, relatii comerciale si altele.

DEPARTAMENT CETATENI STRAINI- Asiguram consultanta si asistenta juridica specializata pentru inregistrarea rezidentei pe teritoriul Romaniei a cetatenilor din statele membre UE/SEE,  obtinerea permiselor de sedere pentru cetatenii non-UE, obtinere permise de munca.

Grupul de avocati specializat pe obtinerea cetateniei romane din cadrul biroului nostru poate oferi orice tip de servicii de consultanta si asitenta juridica pentru persoanele care vor sa dobandeasca cetatenia romana.

Misiunea noastra

Cabinetul nostru de avocatura promoveaza performanta profesionala, aspira sa ofere solutii optime, imbinand cunostintele juridice si experienta acumulata cu intelegerea valorilor si a principiilor fundamentale ale clientilor nostri

Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere.

Pentru noi, succesul reprezinta multumirea clientului prin consiliere eficenta si rezultate dorite.

avocati

Irina si-a inceput cariera profesionala activand in domeniul consultantei de afaceri, relatia cu Registrul Comertului, relatia cu institutiile statului.

Antonia este licentiata in Drept in anul 2001, are o vasta experienta si o dorinta mereu actuala de a-si imbogati cunostintele.