Fara costuri ascunse

Consultanta gratuita

0745 984 165
avocati

Avocati

Irina Metehoiu

Irina si-a inceput cariera profesionala activand in domeniul consultantei de afaceri, relatia cu Registrul Comertului, relatia cu institutiile statului, consultanta ONG.

Este avocat din anul 2004, este o persoana cordiala si calda, cu multa rabdare, ingredientele perfecte pentru relatia cu institutiile statului. Irina te poate ajuta atat in faza prelitigioasa, fiind autorizata si ca mediator incepand cu anul 2013 si avand o rata de succes in medieri incheiate de 80%, cat si in faza procesuala, fiind specializata pe dreptul comercial, dreptul familiei, dreptul muncii si insolventa.

Activam intr-o societate imperfecta, cu multe obstacole dar Irina poate face din acest drum unul simplu si lin, prin determinarea sa si prin cunostintele acumulate.

Antonia Enache

Antonia este licentiata in Drept in anul 2001, are o vasta experienta si o dorinta mereu actuala de a-si imbogati cunostintele. Este avocat pledant de instanta iar domeniile de interes sunt legate de fiscalitate, consultanta comerciala, regimul contraventiilor.

Pe langa aceste aspecte profesionale, Antonia are o inclinatie nativa catre social si de aceea este cunoscuta ca un avocat specializat in problemele de dreptul familiei, partaj, divort, consultanta specializata.

Chiar daca cele doua ramuri de specializare par a fi diametral opuse, latura business se imbina perfect cu latura sociala, rezultanta fiind un profesionist perfect.